Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Vakre Guadalest

13 mars

I dag har vi vært i en veldig fin by. Nemlig Guadalest, 595 moh, Spanias mest besøkte landsby, med bare ca 200 innbyggere.

Der gikk rundt og så litt i butikkene. Vi fikk også se hvordan de rike familiene bodde der før i tida, og det var laga til stilig kunstgalleri! Oppover mot toppen var utsikta helt topp!
Trappene var veldig fine og det var veldig koselige og fine kafeer.
Byen har vært utsatt for flere katastrofer, blandt annet jordskjelv og mineeksplosjon men er heldigvis blitt restaurert og blitt bevart.

Liten anmeldelse av byen: «Det er en opplevelse å se landsbyen! En liten avslappa by med mye turister. Butikker på rekke å rad. Kafé om fu ønsker å sitte. Du kan også smake og kjøpe lokale varer!»

På veien ned stoppa vi på en liten plass med et motorsykkelmuseum! Hallvard, Henrik og Ingrid bestemte seg for å betale for omgang og sjekke det ut, mens de andre tok seg en kaffe eller noe å drikke. «motorsykkelmuseumet var helt himmel å være på!» Der var det motorsykler, harleyer, en vespa bil og mange andre godsaker!!

Etterpå dro vi tilbake og spiste lunsj på hotellet:) også fikk vi slappe av litt ved bassenget før Markus og Henrik fikk seg en klipp! «Vil anbefale hårklipp og barbering her for alle!, det gikk kjapt (15 min), var billig og du kommer til å se lekker ut!!»

Avslutta dagen med middag på tacobell!

skrevet av: Henrik og Ingrid

 

 

 

Noen har også unna seg en ny sveis!!;)