Søk plass
Hjem  |  Uncategorized   |   Ulven har ankommet

Av:  Johannes Kalve

foto_skuespillerne

Man kan kjenne det i luften, føle at noe har endret seg, noe er på frifot. Man hører uling og dyriske lyder fra korridorene. Ulven har endelig ankommet Borgund folkehøgskole.

Det er nemlig musikal som står øverst på lista og da braker vi løs med Råkkeulven!
Rockeulven er en Fransk-rumensk-russisk kultklassiker fra 1976 som pleier å bli vist på tv rundt juletider. Denne klassikeren ble først framvist på norsk tv i 1984, men etter en underskriftskampanje og mange henvendelser til NRK, har filmen/musikalen fått flere visninger etter 2003, spesielt rundt juletider.

Handlingen går kort ut på at ulven Titi Suru, prøver å fange geitekillingene til geitemoren Rada. Ulven Titi Suru får hjelp av sine nærmeste venner, som innebærer en mindre ulv, et esel og en gaupe. Sammen jakter de på geitekillingene og skaper kaos i dyreverden.

Geitemoren Rada gir geitekillingene et passord i form av en sang, sånn at geitekillingene kan gjenkjenne hvem som har kommet på besøk. Titi Suru overhører sangen til Rada og pønsker ut en plan sammen med vennegjengen sin, for å lure geitekillingene.

I hovedrollene har vi vår egen Kristian Bjånes og Britt Mortensen. Kristian skal spille den store og slemme Titi Suru. Britt skal spille Geitemoren Rada. Begge studentene har vært med på alt av kor og mini-kor så man kan si de har blitt vant til å synge for andre.

Premiere er på lørdag under skolens venne- og foreldrehelg. Så framføres musikalen for mer enn 1000 barnehage- og skolebarn over helgen før det avsluttes med forestilling for naboer, ålesundere og venner av skolen.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.