Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Two Rustic Men og tre danseglade jenter! (Dag 14)

Dagens opplevelse for RBF – gjengen har i dag vært en utflukt til den mauriske byen Guadalest, som ligger på toppen av et fjell. Byen var bare en times kjøretur opp i fjellene fra Solgården, og første stopp var et handlebesøk hvor vi også ble servert nypresset appelsinjuice.

image

Da vi var kommet helt opp på fjellet, tok vi oss først en tur rundt på borgen som var bygget helt på toppen av fjellet. På toppen fikk vi en utrolig utsikt til sjøen og fjellene rundt. Klassens sjørøvergjegere var også på vakt da vi fikk vite at det var fra her sjørøverne ble oppdaget før i tiden.

image image

Etter å ha ventet en stund på sjørøverne og innsett at det gjerne ikke var noen sjørøvere som tok turen innom i dag, tok den shoppingglade gjengen seg heller noen runder i byens butikker. Her oppe i denne fjellbyen ble endelig Sigurd sin tur komplett, da han i dag endelig fikk kjøpe seg et sverd av rette type. En rekke andre ting lurte seg også ned i handleposene, og alle var storfornøyd med dagens handletur.

image

Kveldens festligheter var denne kvelden Countryaften og Two Rustic Men bydde opp på dans med gamle slagere. Det var derimot den yngre garde fra Borgund som kjente det kriblet mest i dansefoten. Amanda, Katrine og May sjarmerte de «rustne mennene» og resten av publikumet i senk. Det er nok ikke lenge før Solgården signere underholdningskontrakt med disse jentene, nei!

image image

Tilbakemeldingene dagen der på har vært rause, og mange har kommet bort og takket jentene for showet og gleden de skapte i går!