Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   The Bitter End

Av Rebekka og Magnhild

I dag startet vi dagen litt senere enn vanlig. Etter en uke med innholdsrike dager og mange sene kvelder var det deilig å sove litt lenger. Planen for dagen var å opptre på «Open Mic»-arrangementet på rockeklubben «The Bitter End». En litt streng sign-up, kule musikere med gitarkasser og tanken på at artister som Bob Dylan, Norah Jones, og Lady Gaga hadde opptrådt der før oss, gjorde at vi virkelig følte prestasjonsangsten. Men det gikk bra, nervene tatt i betraktning, og opplevelsen var utrolig.

DSC02683

Deretter fikk vi litt tid til å gå rundt i gatene i området Greenwich Village på egenhånd. Denne bydelen var veldig kul, og en kontrast til 5th Ave og Times Square. Her var butikkene små og originale i koselige gater.

 

Da kvelden kom gikk hele klassen og spiste på vår lokale restaurant «Dutch Killer Centraal», hvor det var et jazzband som spilte. Det var utrolig god stemning, og vi stilte oss til og med opp og sang «Fever» til kjempegod respons. Trolig den mest musikalsk utfordrende dagen så langt på turen.

DSC02700 DSC02727