Søk plass
Hjem  |  Uncategorized   |   Sponsorløp

Ukens Lørdagsseminar var denne uken Sponsorløp til inntekt for solidaritetsprosjektet til årets elever. I år samarbeider Ålesund Folkehøgskole med Strømmestiftelsen i sitt arbeid mot fattigdom og nød. Strømmestiftelsen jobber for bedre jobbmuligheter og utdanning i fattige land. Deres prosjekt, Shonglap – sjef i eget liv, selv uttrykker: «Målet er å gjøre jentene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting. De blir sjef i eget liv.»
I tillegg har skolen et sideprosjekt der vi støtter 18 fadderbarn gjennom organisasjonen North-South Partnership Aid med en liten del av de innsamlede pengene. Disse pengene går hovedsakelig til skolegang, for å sikre disse barna en bedre fremtid.
For mer informasjon om aksjonen vi i hovedsak støtter se: https://strommestiftelsen.no/shonglap 

En stor takk til alle som bidro og sponset elever som deltok i tillegg til mange lokale sponsorer som donerte flotte premier til deltagerne. Spesielt takk til Voss Fallskjermklubb som sponset fallskjermhopp til den som fikk flest sponsorer.  Gratulerer til Solidaritetskomiteen for et flott arrangement!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.