Søk plass
Hjem  |  a Blogger | Uncategorized   |   SPONSORLØP + RBF = SUKSESS

Lørdag gikk det årlige sponsorløpet av stabelen i Ålebyens gågate. Sponsorløpet er Solidaritet Reiseskoleens viktigste og største inntektskilde. Komiteen har jobbet godt og alle elevene skapte liv og røre i byen .
Likevel er det noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet og takk, nemlig RBF( Reise-bo og fritid) klassen.

Sponsorløp 4

De gikk/løp løypa hele halvtimen fra første til siste sekund. Katelyn måtte riktignok «dyttes» litt igang og et og annet «dytt» måtte til underveis, men hun beholdt humøret og fullførte 6 runder med stil. Amanda tok oppfordringen om å kle seg ut, hun gikk,løp og showet seg gjennom løypa som sjørøver, en sjørøvertokt på 6 runder. Katrine gikk jevnt og trutt og tok oppgaven meget seriøst. Jevnt og trutt lønner seg, det ble 8 runder. Sigurd var motivert, innrømmet likevel etter løpet at han vurderte sterkt å gi seg etter 6 runder, men fullførte 8. Han hadde nemlig en sponsor som ga ekstra kronasje for runder over 6. Godt jobba Sigurd!

Sponsorløp 2

Sponsorløp 5

Sponsorløp 3

May Elisabeth deltok like godt i begge puljene. Den første halvtimen resulterte i 8 runder. Iveren var like stor i neste, det gikk litt surr i tellinga, men kursen var stø – gratulerer May Elisabeth, du er god.
Slik innsats blir det penger av, RBF klassen og lærere gikk/løp inn ca. 22000 norske kroner. Takk til alle våre sponsorer og gratulerer til tidenes beste sponsorløpere.

Oddgunn Ervik

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.