Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Special price for you

30.03.2017 av Marlin Raastad

God dag fra Dar Es Salaam!

Idag fikk vi sove litt lengre med tanke på at vi hadde en lang dag i går med mye reising og lite søvn. Vi skulle ikke møte før klokken 11, noe alle satte stor pris på. Ato fortalte oss litt om hva vi kunne finne på i byen, og ikke lenge etter var de fleste av oss på vei ut døren, mens andre valgte å slappe av litt lenger på hotellet. Vi som dro ut først reiste til et stort marked, hvor de solgte masse suvenirer og annet gøy. Vi handlet mye, både til oss selv og dem hjemme. Det er kult med suvenirer som de lokale har laget.

Det er mye varmere i denne byen enn noen andre steder vi har vært tidligere, så det er ganske uvant. Derfor var alle etter noen timer sultne, slitne og veldig varme. Vi spiste lunsj og shoppa enda litt mer etterpå.

Så skaffa vi oss en tuktuk og dro videre til en super fin strand, der vi bada i kjempe deilig varmt vann. Vi koste oss der i rundt en times tid, før vi tok turen tilbake til hotellet.

Etter det dro vi ut å spiste middag, på en italiensk resturang, hvor det var veldig god mat. Vi prata og koste oss til sent på kvelden, før vi dro tilbake til hotellet igjen. Nå skal vi sove, og ser frem til en ny dag på denne fantastiske reisen. Lala salama!