Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Som Ingrid sa –

Ord : Ingrid O

Så da er vi her da, på den store reisen mange av oss har gledet oss til siden godkjent søknad på Borg. Et stort høydepunkt for mange av oss, men også en tur noen har gruet seg litt til. Vel, så langt kan jeg ikke si noe annet enn at turen slår forventningene ned i støvlene. Et fantastisk land som jeg enda ikke har fått kategorisert helt.. Vi har tilbragt en del timer på veien, og stedene vi kjører gjennom minner skummelt mye om Radiator by fra Biler. Så der har vi litt USA, men alle de grønne, frodige slettene som strekker seg så langt øyet kan se gjør at jeg plutselig føler at vi befinner oss et eller annet sted i den engelske landsbygda. Og så har vi varmen da, som rett og slett gjør alt litt bedre 🙂

27-IMG_0239

 

 

Nå har vi rukket å være her i en uke allerede, men på mange måter føles det som om vi har vært her en måned. Dagene er lange, og fullspekket med varierte, morsomme aktiviteter. En typisk dag starter tidlig, med frokost (som for øvrig er veldig god, grovbrød og havregryn <3 <3 <3), en del kjøring, morsomme aktiviteter, mer kjøring, middag som kjøkkengruppa står for, og deretter stuper alle i seng og sovner før hodet treffer puta.

Til tross for den forholdsvis korte tiden vi har vært her, har vi rukket å gjøre veldig mye gøy. Black water rafting, Hobbiton, terrengsykkling, varme kilder, seiltur, Mt Doom (!!!) er kun noen stikkord om hva vi har foretatt oss. Veldig morsomme og utfordrende aktiviteter som helt sikkert skal utdypes ytligere i andre blogginnlegg.

cof

cof

cof

En ting er i hvertfall sikkert, og det er at det ikke er rom for å kjede seg. Det skjer ting hele tiden, og hver kveld sitter jeg igjen med en masse nye inntrykk og opplevelser. Jeg er takknemmelig for et supert klassemiljø, som gjør at det blir ekstra gøy å oppleve alt det vi gjør.

Jeg gleder meg til de neste to ukene!

-Ingrid Olsson

Les mer om reisemålslinja New Zealand Friluft her!

Tilbake til forsida i New Zealand reisebloggen 2017 her!