Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Sol, svette og Uluru

Etter en god natt søvn under bakken i Coober Pedy i natt sammen med insektene, var det igjen klart for en ny dag, nye timer i buss og nye steder å utforske i dette store landet down under! Vekkerklokken var satt på til 04:40 i dag, og som vanlig ble det ristet loff med Nutella til frokost før Swagga rullet av sted.

Dagen startet med en liten kjøretur utfra Coober Pedy før vi stopper for å se den vakre soloppgangen i ørkenen.P1010355P1010372

 

Videre på turen i dag krysset vi grensen mellom South Australia og Northern Territory, med andre ord så har vi kommet ganske langt inn i landet. Så langt er ingen glemt igjen (som vi vet om i hvert fall) og alle lever tross av varmen inni og utenfor bussen. Det eneste vi mangler nå er aircondition, ellers er reisen helt på topp.

Da vi kom fram til campen ved Uluru var de fleste av oss rimelig varme så ett lite bad i badebassenget i nærheten var på sin plass før vi ble servert nydelig lasagne av de nye guidene våres, Leroy og Konga (Jen) som skal følge oss på turen videre til Alice Springs.

Vi måtte ta farvel med guidene våres som har vært med oss så langt, Reg og Leah. Vi kommer til å savne dere!

P1010378

Men etter det fikk vi oppleve noe helt fantastisk, nemlig å sove under åpen himmel full av stjerner (i hvert fall de tøffeste av oss). I morgen venter en dag ved Uluru og Kata Tjuta, can’t wait!

DCIM101GOPROGOPR3664.

P1010414 P1010404