Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Sandboarding!

I dag har vi hatt en variert dag her i Port Stephens. Etter en tidlig frokost dro vi av sted til sanddynene nede ved havet, hvor vi skulle teste ut sandboarding! Vi fordelte oss i to Jeeper, og etter en kort men litt svingete og humpete tur stoppet vi for å leke oss i sanden. Til vår store overraskelse skulle vi ikke stå på bretta (heldigvis), men sitte. Alle fikk seg noen turer ned bakken, og noen kom opp igjen litt mer sandete enn andre. Gøy var det i alle fall, og etter en god time kjørte vi ned til stranden for å plukke skjell. Mens noen var mest fasinert over hvordan de gravde seg selv ned i sanden, kastet andre seg ut i det og smakte på innholdet.

DCIM100GOPROGOPR0652. DCIM100GOPROGOPR0639.

Etter en tur innom butikken for å kjøpe lunsj hadde vi noen timer til valgfri disposisjon. En gjeng valgte å slappe av på stranda, noen med surfebrettet under beina, andre med en rolig bok i hånda. På ettermiddagen samlet vi oss for en tur opp til utsiktspunkt over Port Stephens, og på kvelden fikk vi servert meget god grillmat!

Før leggetid fikk vi også et privat reptilshow i hagen! En venn av de vi bodde hos kom på besøk med både slanger og skilpadder, og flere andre rare skapninger vi ikke husker navnet på. Veldig spennende og lærerikt!

1 2 3

Av: Elisabeth