Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Rik

Dagen idag har brakt oss ut på landsbygda utenfor Arequipa, inn i byens intime hjerte og til varme lokalmiljø.

Dagen startet men en sykkeltur i de frodige jordbruksområdene like utenfor selve Arequipa by. En god start på dagen med vakre landskap, litt aktivitet og etterlengtet hvile fra byens raske puls.

Noen timer til egen disposisjon midt på dagen ble brukt på ulike måter. En av mulighetene var å utforske Arequipas verdenskjente nonnekloster som er blitt restaurert og gjort om til et imponerende museum.

Kvelden tilbrakte vi hos NLM. Vi fikk innføring i arbeidet misjonærene driver her i Peru og hvordan det er å leve og arbeide som nordmann i dette landet. Etterpå var vi med på ungdomsklubben som drives i den lutherske menigheten i byen. Her var det lek, andakt og bursdagsfeiring for klubbens leder.

Vi har også en bursdag i klassen med Tomas. Gratulerer med Dagen:) Tomas ble feiret med pizzafest i hagen der vi bor. Gaver og sang hørte selvsagt med.

Hola bloggen!
Dagen i dag startet med en bedre frokost med frukt og coca te, før turen gikk videre på 2 hjul i Arequipa’s landsby. Turen hadde en stigning på 140 høydemeter og noen av oss kjente litt extra på høyden. På toppen ble vi belønnet med flott utsikt over frodige jorder og fjell.

På ettermiddagen gikk turen til NLM, Norsk Luthersk Misjonssamband, der vi fikk informasjon om deres arbeid i Peru. Vi fikk også hilse på noen lokale ungdommer og to ettåringer. Vi spilte spill og ble med på et møte.
Når vi kom tilbake til hotellet ble det feiring av Tomas sin bursdag med pizza og inka kola.

-Linda, Lotta

Foto: Per Strøm