Søk plass
Hjem  |  a Blogger | Arrangement | Uncategorized   |   Rekeaften – en klassiker på ÅFHS

Vanligvis lever rekene i vårt tråleområde på 100-300 meters dybde, men én gang i året dukker de opp i matsalen på skolen og sørger for god stemning og fulle mager. Rekeaften – en fin avslutning av oppstartfasen og feiring av fellesskap og nye vennskap.

Veldig stas og kunne sitte sammen og nyte god mat, med tid til prat og deling av fine minner fra spennende og hektiske uker. Plass til litt lek, moro og kunnskap hadde vi også. Nå vet vi at reker bidrar til god helse med blant annet både sink og E- og B12-vitaminer. Og at noen i elevflokken ble skikkelig lei seg at Pluto mistet status som planet i 2006, mens en annen hadde store drømmer som barn om å en dag kunne jobbe som flaggstang! Fleip-og-Fakta-konkurranser avslører så mangt…

En rekesmørbrød-champion ble kåret – av selveste majonesmannen (rektor), og rekene hyllet med vakker sang av stippene. Kan det bli bedre?

Nå tar vi straks en kort pause og reiser hjem på høstferie. En liten pust i bakken bare. Vi har mye å glede oss til! Følg med her og få med deg det som skjer på Ålesund fhs.

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.