Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Reisen har startet!

Reiserute og dagsplan

Søndag 23. februar

Dersom du ikke har pakket ennå må dette gjøres NÅ! Flyet går snart!
Gjør deg klar for en uforglemmelig tur «Down Under» Vi flyr.
Avreise fra Oslo kl. 13:15
. (Oppmøte minimum 2 timer før.)
Mellomlanding i Helsinki og Tokyo med strekk på beina.
Avreise Helsinki: kl. 17:20
Avreise Tokyo: kl. 20.10

Mandag 24. februar

Vi sitter på flyet. Noen sover, andre ser film eller hører på musikk, ingen leser.

Tirsdag 25. februar

Endelig er vi i Australia.
Døgnville og lykkelige inntar vi byen. Vi lengter etter senga, men er kanskje for oppgira til å få sove….. Dagen i dag skal vi bruke på å våkne og gjøre oss klar til ACTION. Anskaffelse og bruk av solkrem skjer i dag! Husk faktor 30 :)Felles middag.

Onsdag 26. februar

Dette er vår første Adrenalinkick dag. Bungee jumping er dagens aktivitet. Dette er frivillig. Den som ikke vil hoppe kan ta bilder/filme, trøste og motivere de som vil hoppe. Tror også det er mulighet for andre adrenalinfremkallende aktiviteter.

Tur i regnskogen og til Kuranda falls dersom det blir tid. På kvelden skal vi til et Aboriginsk-kultursenter. Felles middag

Torsdag 27. februar

I dag skal vi ut på havet og leke haien kommer.
Vi reiser ut til det berømte Great Barrier Reef. Dykking er et alternativ her, snorkling er et must! Svøm med fargerike fisk og imponerende og fargerike korallrev. Ta med sjøsyketabletter. Dette er også siste dag i Cairns.

Fredag 28. februar

Nå er det på tide å komme seg lenger sør. Vi skal tross alt være i Sydney om 16 dager. Vi setter kursen mot Magnetic Island. Ca 360 km sør for Cairns. Etter ca 4 timer i buss, og en kort båttur er vi kommettil vakkre Magnetic Island. Her skal vi få møte den lokale befolkningen Koalaen! Ville koalabjørner bor i kort gangavstand fra våre hytter her i dette idylliske paradis. Her vil det også bli mye tid til egenaktivitet. Felles middag

Lørdag 1. Mars

I dag er det koalabjørnsafari på øya. Vær stille, koalabjørnen har ømfintlige ører. Mulig vi finner noen som kan minne om de sovende folkene på skolen. De sover hvertfall 18 timer i døgnet.

Søndag 2. mars

Vi forlater koalabjørnene og returnerer til fastlandet igjen. Airlie Beach er neste stopp. Airlie Beach er kanskje Australias mest populaere reisemål for seiling. Kanskje det blir mulighet for en fartsfylt dag på sjøen. Det blir nye timer på veien i vår gode buss. Nyt utsikten, og se etter kenguru.

Mandag 3. mars

I dag har vi en «egenaktivitetsdag» En fartsfylt dag på sjøen kan anbefales.

Tirsdag 4.mars

I dag skal vi kjøre igjen. Brooom! Neste stopp er Emu Park. Mulig det blir en tur innom et dyrehospits på veien.

Onsdag 5. mars

I Australia lever noen av verdens største krokodiler. Vi skal besøke en krokodillefarm. Er vi heldige får vi oppleve når et krokodilleegg klekkes. Vi skal se disse massive skapningene bli matet med store kjøttstykker bare centimeter fra kameralinsen din! Du får også mulighet til å holde en.

Torsdag 6. mars

Vi kjører til Rainbow Beach.

Fredag 7. mars

I dag skal vi ut å teste balansen.
PADDLE DAY 🙂

Lørdag 8. mars

Kjøre dag igjen. Sett kenguru på veien enda? Vi skal kjøre til Mooloolaba. .

Søndag 9. Mars

I Mooloolaba kan vi låne surfebrett og div utstyr på hostellet. Her blir det tid til egenaktivitet. Vi er også i naerheten av Steve Irwins Zoo og Underwater World, det blir mulighet å besøke de.

Mandag 10. Mars

Vi er på hjul igjen. Kjører nedover Bruce Highway til Byron Bay. Dette er Australias østligste punkt, havet neste.. Byron Bay har vokst fra å vaere en liten landsby til et «funky» surfested. Bølgene her sies å vaere noeav de «beste-å-laere-surfe-bølgene» På veien dit blir det kanskje et stopp i en Theme park. Kanskje Waterworld? Vi kjører også innom
Surfers Paradise.

Tirsdag 11. mars

Vi er kommet til dagen du kanskje har grugleda deg til. Hvem er det som hoppper fra 14000 fot hengende under mangen på en ukjent person, som forhåpentligvis trekker i riktig snor på riktig tidspunkt?

Onsdag 12. mars

Dagen for svømmehud mellom taerne. Vi skal laere og surfe. Instruksjon på stranda, og rett i det våte element. Det blir også tid til å utforske Byron Bay og kanskje ta en tur ut til Australias østligste punkt.

Torsdag 13. mars

Vi setter oss nok en gang i den fine bussen, klar for å ha nok en våte og adrenalinpreget dag. Vi skal til Cascade Nasjonalpark og i morgen skal vi rafte!!

Fredag 14. mars

Vi skal til Nymbodia River for å rafte. Etter en hard kamp mot vannets krefter, vender vi utslitt tilbake til sengene våre? I morgen skal vi til Sydney

Lørdag 15. mars

Neste stopp er Blue Mountains. Ser du spor etter skogbrannen som herjet der i høst? Her har vi mulighet til Canyonwalk og elvepandling. Ta på ULL. Dette blir nok turens lengste bussetappe. Men det blir den siste bussetappen til Sydney.

Søndag 16. mars
SYDNEY
Operahuset og bydag i Sydney.
Vi ankommer Rocks YHA på ettermiddagen. Her skal vi tilbringe våre siste dager i Australia. Sydney er en storby som har mye å by på, men vær forsiktig.

Mandag 17. mars
Beach…… fri

Tirsdag 18. mars
Siste dag i Sydney. Benytt tiden. Vi spise middag ute en plass i byen.

Onsdag 19. mars
GOOOODBYE AUSTRALIA
Avreise fra flyplassen kl 16:25
Lander på Norsk jord 20 mars kl 12.40
Siste etappe må du gjøre alene. Det kan nok bli litt trist og skummelt etter over 3 uker sammen.
Takk for turen!

multisport 2014