Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   En ny reise i vente 05.3.2018

Så var dagen kommet for å forlate Kisumu og vesten av Kenya for godt for denne gang. Idag gjorde vi oss nemlig klare for å reise til Nairobi, selveste hovedstaden!

Vi pakket oss klare og innstilte oss på å kose oss med en god 6- (men ble seff minst -timers busstur!!!

Det ble en nokså behagelig tur, men gode seter og plass, flere stopp og mye å se ut av vinduet. Det var likevel veldig deilig da vi endelig kom frem til Nairobi og ble plukket opp for å bli tatt med videre til hver våre nye familier som vi skal bo hos mens vi oppholder oss her.

Vi kan kun snakke for oss selv, men det første møtet med familien var veldig hyggelig! Det var kanskje også litt overraskende hvor stor forskjell det var på standarden på huset her og i landsbygda. Her var nemlig huset og møblene veldig fine, de har basseng i nabolaget og de har en egen hushjelp som gjør stort sett alt arbeid i hjemmet. Men menneskene har vært like trivelige overalt! De er supersnille, åpne og varme, og det er veldig lett å bli kjent med dem.

Nå ser vi frem til 8 dager her i hovedstaden med mye stas på programmet og mange koselige stunder tilbragt med familiene våre!

Av Ingrid og Sofie.