Søk plass
Hjem  |  Felles skoleturer | Uncategorized   |   Øyhopping 2019

Foto: Matthias      Tekst: Hallvard

Ein tidleg tirsdags  morgon drog øyhopp-flokken til Giske kommune. Første stopp var Roald og Molnes på Vigra. Bunkrane frå 1.verdskrig sette igang tanker mens vi såg skipsleia rett utanfor. Så hoppa vi til Valderøya der vi gjekk opp i Skjonghellaren. Her var gooood plass til heile skulen om nødvendig.

Middagen laga vi sjølve, laks, grønsaker,olje i folie. Det smakte! Etter elevkveld med skiping av nye politiske parti og agitasjon der mange talent vart synlige, samlast gruppa i Johanneskapellet.

Onsdag fekk Godøya besøk med 3 timer vandring over Rantane ned til Alnes. Nokre hadde stor fart, mens andre naut utsikta med hav, øyer og fjell. På veg heim var vi innom middelalderkyrkja på Giske.

 

Sjå fleire bilder 

Lesernes kommentarer

  1. Så heldige dere er som får være med på den fantastiske reisen ved Ålesund folkehøgskole. Mang en elev har traska Rantane og ruta før dere, laget sin egen fiskemiddag og kjent på den samme gleden med å oppleve skaperverket og fellesskapet på tur. Nyt det mens dere er der. Gammelrektoren misunner dere, men gleder seg over alle nye som får være ned på en livsreise gjennom Ålesund folkehøgskole

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.