Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Oppholdet i Cairns

Hejja bloggen!

Turen vi har ventet lenge på er nå endelig i gang! Etter en lang flytur med lite søvn, kickstartet vi turen med strikkhopp i Cairns. Det var mange nervøse og spente ansikt før hoppene. Det å stupe ned 50 meter med hodet først, er tross alt ikke det mest naturlige instinktet for folk flest. Til tross for mye nerver, klarte alle de deltakende å fullføre hoppet. Med ett adrenalinkick uten like var turen godt igang, og vi var klare for å ta Australia med storm.

IMG_8403

Etter et stup 50 meter rett ned, var det på tide å kjøle seg ned i bassenget ved sjøen i Cairns sentrum.

DCIM279GOPRO

Dag to i Australia var vi klar for et av høydepunktene i løpet av turen, nemlig dykking i kanskje verdens fineste korallrev, Great Barrier Reef. Etter en times båttur fra kaien i Cairns, kom vi fram til dykkestedet for dagen. Da var det bare å få på seg dykkeutstyret, hoppe ut i havet og utforske korallrevet og det fantastiske dyrelivet. Forventningene var skyhøye, og det kunne fort endt med stor skuffelse, men Great Barrier Reef innfridde til de grader. Selv om utflukten varte i fem timer, var det fortsatt ikke ett sekund å miste under havoverflaten. Vi fikk nye og fantastiske inntrykk hele tiden, og vi kan trygt si at alle var fascinert over de unike fargene. Det var rett og slett som om vi var med i innspillingen av den nye «Finding Nemo 2».

DCIM279GOPRO

Det var en rød, men fornøyd gjeng som vendte tilbake til Cairns. Etter en nedkjølende dusj, kjørte vi inn til sentrum for å utforske byen siste dagen.

IMG_0683

I dette sekund sitter vi i bussen på vei til Magnetic Island, hvor vi skal få utforske koalabjørnlivet og serverdighetene øya har å tilby.

DSC_0062

xoxo multisport!

ps flere bilder blir lagt til her neste gang vi streifer en wifisone – følg med:) ds