Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Mot stjernene.

Vi lever muligens intenst på denne turen. Det tror ihvertfall de av oss som lurer på når alle andre får tid til å lage dobbelt så mange blogginlegg som oss. Vi synes tida går skrekkelig fort, og det er mye å oppleve. Når det ikke er så mye å oppleve, hviler vi, sover og samler oss.

Denne morgenen sto sola opp over oss og Edoras, og for noen – mer eller mindre hele Ringenes Herre. På mount Potts lodge spiste vi frokost i det fri. Etter en større misforståelse med en mann som bare snakket russisk. Det er en annen historie.

Men i kveld er vi kommet til mount Cook, et lite sted under landets høyeste fjell. Mount Cook, eller Aoraki på maori. Mens vi venter på neste dag foregikk det eksperimentering med stjernefotografering i stor skala, og her er bare resultatet etter undertegnedes beskjedne kveldsøkt. Det blir nok mer.

Melkeveien er med oss hver natt. Tuva er på intens jakt etter en matbutikk med Milky Way. På glass, eller i sjokoladepapir. For det ultimate Milky Way bildet.

Se som vi koser vårs på fotokurs!! Wifi!! Bildet er temmelig arrangert. Faktisk ble lysstyrken på alle skjermene synkronisert for å brukes til lysmaling på stjernebilde. Vent og se.