Søk plass
Hjem  |  Uncategorized   |   Mangfoldig skole

Vårt internasjonale prosjekt blomstrer videre. USA Travelstudy, Europa-på-hjul og Afrika Mangfold fikk i dag besøk av våre venner fra Ålesund voksenopplæring. Etter en fantastisk kulturopplevelse på Fargespill-forestillinga i forrige uke, var det denne gangen vår tur til å være vertskap.

Vi startet dagen med noen øvelser i festsalen hvor det gjaldt å finne frem til fellesverdier og -interesser. Litt trøtt var nok den ene eller andre etter mange intensive folkehøgskoledager i løpet av høsten, men praten gikk fint og stemningen steg fort med vennene våre rundt oss. Hva liker du best med din kultur/ditt hjemland? Et annet spørsmål som ble diskutert og som ingen slet med å finne gode svar på. Mangfold er definitivt en styrke!

Så var det klart for en aldri så liten omvisning på Ålesund folkehøgskole. Hvordan er det å gå på folkehøgskole og hva driver vi egentlig med? Elevene tok gjestene med på en guidet tur og viste frem alt som finnes på tunet. Kontor, klasserom, vaskekjeller, elevrom, kjøkken, peisestue, osv. osv. – Ja, vi har det jammen godt her i vår lille boble!

Våre kokker serverte deilig lunsj og deltakerne på voksenopplæringen syntes det var kjempekjekt å slippe å smøre matpakke! Hjertelig takk til kjøkkenet!

Med mat i magen og ny energi tok vi turen til gymsalen. Og gøy hadde vi det. Litt trim kan jo aldri skade… eller i alle fall nesten aldri. Dessverre havnet en av våre venner på legevakta, men i følge sykehuset så skal alt bli bra igjen. Heldigvis. God bedring, kjære venn! – Slik kunne vi takke hverandre for nok en fin dag i mangfoldig fellesskap!

Og mens vi nå skal på en velfortjent høstferie, gleder vi oss allerede til fortsettelsen av vårt glokale prosjekt! Det er mye vi kan få til sammen. Bare vent og se!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.