Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Loyola university

I går reiste vi til Loyola university for å lære av og observere en musical theatre klasse. Første vi gjorde der var å få bli med inn i en av timene de hadde og så på klassen jobbe med låter de skulle fremføre. De hadde et ganske kult konsept som gikk ut på at siden alle i klassen var jenter så skulle de ta sanger fra forskjellige musikaler som er fremført av gutter.

IMG_0133

Da det var over så gikk vi til «the food court» der de hadde mange forskjellige matkjeder blant annet subway og starbucks. Der hadde vi en fin pause med god mat før vi fikk snakke med professoren på musical theatre linja. Han var kjempehyggelig og inviterte oss med på å observere musikal øvingen han skulle ha med noen av elevene sine senere på ettermiddagen.

IMG_0134

Etter en god halvtime i parken på campus området var det tid for en guidet tur over skolen. Da fikk vi se the dorms og alle byggene på campus og hvor de forskjellige linjene holdt til. Guiden snakka mye om de forskjellige linjene og hva de fikk mulighet til å gjøre gjennom skoleårene de gikk der. Det var veldig spennende og jeg personlig fikk vertfall kjempe lyst å gå der. Da vi var ferdige med turen dro Telise og Victoria hjem til leiligheten, mens Britt, Emilie og Ragnhild ble igjen for å dra på tur til parken ved siden av campus mens de venta på musikaløvingen de skulle få se på.

I parken rusla vi rundt og så på alle fuglene og ekorna og hadde det koselig frem til musikaløvingen. Musikaløvingen var interessant og spennende å se på. Siden det er litt under en uke til musikalen åpner var det kult å se hvordan de jobbet. Den heter «The Spitfire Grill».

IMG_0136

IMG_0135

 

– Victoria