Søk plass
Hjem  |  Uncategorized   |   Et løp for livet!

Lørdag løp Borgund Folkehøgskole sine elever sitt livs løp. Denne løpeturen var ikke lik andre løpeturer de spreke Borgelevene gjennomfører. Denne dagen hadde de skaffet seg sponsorer som sponset Borg sine solidaritets prosjekter i Kenya og Sør- Amerika (les mer om prosjektene under bildene). For hver runde en løp tikket det viktige kroner inn på solidaritets kontoen til skolen.

Løpet ble gjennomført rundt Spjelkavik omsorgsenter. Flere skuelystne beboere fikk dermed med seg dette viktige løpet. Noen elever kledde seg for anledningen i håp om å vinne prisen for beste kostyme. Vi fikk se både engler, magikere, påskeharer, engler og en sjeik.  Arrangementet ble ledet av engasjert gruppe elever som er ansvarlige for solidaritets prosjektet til skolen. Markus og Herman bidro til god stemning blant utøvere og publikum med sin engasjerte kommentering under løpet. Dette ble en fin dag, hvor vi har vært sammen om å gjøre en innsats for mennesker som lever under andre vilkår enn oss. Nå blir det spennende å se hvor mye vi har løpt inn!

Her er prosjektene og organisasjonene vi støtter:

 

«Heart to Heart»: en lokal organisasjon som tilhører den lutherske kirken i Kenya. Vi bidrar til at 20 barn i en av Afrikas største slummer får mulighet til å gå på skole.

CHRISC (Christian Sports Contact) Kenya og Tanzania: benytter idrett som et verktøy for å drive lederutvikling og opplysningsarbeid om b.la. HIV og AIDS.

Fotball krysser grenser: har skapt et fritidstilbud som bidrar med å holde barn og unge borte fra rus og gjengkriminalitet i Sør Amerika.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.