Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Lilla – dag 3

Tirsdag den 21. mars ble vi vekket en time etter det vi egentlig skulle, strømmen hadde gått. Vi skulle stå opp tidlig for å gå til et vannhull å bade før vi skulle reise fra Lilla. Etter lunsj skulle vi reise til Alice Springs, der vi skulle sove i to netter. Når vi hadde spist frokost gikk gjengen som følte seg friske til vannhullet. Det va noen som ikke følte seg så bra som ble igjen på campen. Gjengen som ble igjen fikk besøk av en sykepleier som skulle se på foten til Robert. Han fant ut at Robert ikke trengt å reise til sykehuset fordi hevelsen hadde gått ned. Noe vi alle ble glade for. Vi som ble igjen på campen hadde en chill morgen. Vi lå bare i skyggen og slappet av.

For gjengen som skulle til vannhullet var det ca. en 20-25 min gåtur opp til fjellene fra campen. Det var guiden vår Justin og den lokale hunden Lilo som tok oss til vannhullet vi skulle bade i. På veien så vi to kenguruer som hoppet av sted. Ikke lenge etter så vi vannhullet og vi var alle klare til å bade. Magnus skulle til å gå uti, men fikk en magefølelse av at han måtte sjekke under steinene først.  Under steinene så han en liten slange. «Thats a very bad snake» sa Justin. Det viste seg å være en brown snake som er den 2. giftigste slangen i Australia!! Da ble det til at vi ikke fikk bade, men vi hadde en fin opplevelse for det. Det var jo ganske kult at vi fikk se en så farlig slange.

5

3 4  6 2 IMG_4829_2

Etter vi hadde spist lunsj var det pakking og rydding av swags som stod på planen før vi skulle reise. Bussturen til Alice Springs tok ca 5 timer med noen stopp. Når vi kom frem til Alice Springs tok vi inn på et hostel som hette Haven. Til middag fikk vi PIZZA! Det var noe som gledet hele gjengen. Etter middagen var spist og vi hadde inntatt rommene, fikk vi gjøre som vi ville. Noen svømte i bassenget som var på hostelet, det var ikke spesielt stort. Men det var godt med en kveldsdukkert. Andre utforsket byen.