Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Jetski og ATV i Denia!

8. mars

Hallo alle sammen! Markus her!

Jeg skal fortelle litt hva vi gjorde i dag:)

Klokken 10 dro vi avgårde til Denia. Når vi kom frem til Denia dro vi litt på shopping i en butikk som hadde alt mulig rart. Så gikk vi bort til aktivitetsbutikken og ble delt inn i grupper. Vi skulle kjøre atv og vannscooter. Jeg var på gruppen som skulle kjøre atv først, og jeg fikk sitte på med guiden Mathias. Det var kjekt og jeg syns jeg hadde en god sjåfør, pluss at han var en hyggelig fyr. Jeg prøvde å fortelle han litt om det ikkje lenger er så kaldt i desember i Norge, men at kulden kommer langt senere utpå våren. Men det var litt vanskelig å forklare.

Etter atv-kjøringen reiste vi tilbake til butikken og bytta til våtdrakt. Eg kan ærlig si at eg hater våtdrakt. Det var trangt og fælt. Men vi hadde det kjekt likevel. Jeg fikk igjen kjøre med guiden, dette var en ny guide. Vi kjørte først i rekken på vannscooterene, og det var veldig kult. Eg koste meg masse, men ville ikkje kjøre selv, kanskje like greit for den vannscooteren jeg satt på var mye kraftigere enn de andre og krever eget førerkort. Etter aktivitetene åt vi lunsj på en italiensk restaurant.

Etterpå reiste vi tilbake til den lille butikken med mange rare ting og då kjøpte jeg litt forskjellig. Etterpå ventet en biltur hjem til der vi bor og vi fikk middag/kvelds, spagetti carbonara. All in all it’s been a great day.