Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   høydepunkt

Da har vi endelig kommet frem til Puno som ligger 3830 m.o.h! Vi startet dagen med en god frokost i Arequipa, før vi satte oss i bussen, klar for en 7 timers lang busstur. Vi merker at vi har blitt veldig vant til lange buss turer nå, for tiden gikk veldig fort. På veien var det mye spennende å se, og vi stoppet flere ganger for å ta bilder av alpakka og vicunja, og mange av oss fikk flere blinkskudd av vincunjaer som poserte med snøkledde andesfjell i bakgrunn.

Flere av oss fikk også kjøpt seg sine første alpakka gensere, og vi kan trygt si at vi kommer til å leve i disse fremover. PÅ det høyeste befant vi oss 4600 m.o.h under bussturen, så høydetrening får vi mye av på denne turen (hvem vet, kanskje vi blir toppidrettsutdøvere hele gjengen når vi kommer tilbake).

Når vi endelig kom frem til Puno var det flere av oss som merket at vi befant oss høyt over havet, så da var det tid for å ta det med ro frem til middag. Til middag var det flere av oss som prøvde seg på en tradisjonell kyllingrett som falt i smak, mens Henrik og Aleksander tok et litt mer vågalt valg når de bestemte seg for å tyvstarte på Marsvin.

Etter middag var det mange som tok seg en kveldstur for å se mer av Puno. Men alt i alt har vi hatt en rolig dag for å tilvende kroppene våres til høyden, for så å kunne være opplagte til en spennende dag på TitiKaka-sjøen som venter oss i morgen.

Over og ut fra Idunn og ERRRRlend