Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Hoppende lemurer og bading med sjøløver

Hei til alle dere i Norge!

Idag er det Kaare-Anders og Julia som skriver blogg om dagen idag før alle reiser mot Norge og påskeferie. Jeg og Ingrid reiser i morgen, det blir veldig merkelig og litt trist. Det blir trist å forlate alle vennene mine i klassen. Resten av klassen reiser hjem på lørdag.

Idag har vi tatt buss fra hotellet til en dyrepark som ligger ikke så langt unna Benidorm. Først gikk vi en runde med guiden, og vi fikk høre at en orangutang hadde bursdag. Han fikk masse gaver og inni de var det popcorn. Vi så masse dyr, og alligatoren var litt skummel. Etter dette fikk vi mate to sjiraffer! Det var veldig rart, men kult. Pluss jeg snakka med en struts som jeg har møtt før i en dyrepark borte med Hamar omtrent, Snilsberg Familiepark. Vi fikk også hilse på lemurer fra Madagaskar. Lemurene hoppet rett oppå hodet mitt, de trodde jeg var et møbel. Det var rett før jeg skvatt faktisk! Og noen blei litt redde, men det gikk fint, det var mest gøy.

Etter dette skulle det store skje, vi skulle svømme med sjøløvene. Da sa de vi kunne ha på våtdrakt og da tenkte jeg «åååneeei ikke våtdrakt igjen!!!». Men vannet var veldig kaldt, mye kaldere enn det varme vannet på Island, så jeg var glad jeg fikk meg en våtdrakt. Jeg ble litt redd når sjøløvene først kom ut, men så gikk det helt fint. Jeg fikk holde en ring som sjøløven hoppet igjennom. Å bade med sjøløver var en veldig fin opplevelse som jeg ikke kommer til å glemme. Etterpå var vi på papegøyeshow. Der fikk jeg holde to papegøyer, det var veldig kult og jeg fikk bilde. Papegøyene hørtes litt amerikanske ut og var litt rare, men det var gøy. Vi fikk også kjøre en safaribil og se på mange ulike dyr. Det har vært en veldig kjekk dag med masse inntrykk. Det har vært en fantastisk tur til Island og Spania, og jeg har kost meg masse. Men det blir godt å komme heimatt til Fredrikstad igjen.

Hilsen Kaare-Anders

 

SJEKK UT BILDESLIDE FRA BADING MED SJØLØVENE!