Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   GREAT Keppel Island

Av Torkil og Kornelia

Den 6 April pakket Multisport sammen koffertene sine, slang de inn i minibusse, og pekte nesa mot Great Keppel Island. Alle eleven var spente, og lærer Jan Kristian fikk sin jomfrutur til øya. Vår kjære guide Tyler hadde kategorisert det som verdens beste øy, og hvem kunne tvile på mannen som hadde vokst opp på paradiset? Etter en rolig kjøretur på et håndfull timer som føyk forbi i godt selskap stappet vi alt vi eide og hadde opp i en blikkboks av en båt. Der satt Tyler bak roret og turen gikk mot Great Keppel Island. Vel fremme på strankanten losset vi bagasjen i en møtende bil og begynte å traske mot rommene. Til vår alles forferdelse var springvannet udrikkelig her, men vi fikk en flaske gratisk vann i resepsjonen hver som kompasjon. God start. Det ble en tidlig kveld, før eventyret på øya begynte.

Dagen etter møtte vi spente opp hos Keppel Water sports og fikk utdelt stand up paddleboards og kajakker. Med hærlige værforhold, rolig sjø og slikkende sol var det tid for balansetrening og selfies i vannet. Det ble ikke lettere av at vår guide Tyler kjørte rundt på vannscooteren sin for å gi oss litt ekstra utfordringer.De som var ekstra vågale, og med en litt for tung lommebok ble med på en vannscooter tur rundt øye. «Wicked fun mate», som Tyler skulle sagt det selv. Dagen ble også brukt til å trene opp brunfargen og volleyball i alt for varm vær. Når kvelden kom fant de fleste av oss veien til sengen rimelig fort.

DCIM101GOPROG0632829.

Dagen derpå ble brukt til forskjellige aktiviteter. Hele gjengen var samlet og gikk ned til Keppel Water Sports for å fylle opp dagen med stand up paddle, volleyball, svømming og vannscooter. En helt normal dag for multisport crewet.

 

IMG_8772

På kvelden fikk vår guide åpnet opp et i utgangspunktet stengt pizza bakeri og vi ble servert til vi sprakk. Vi fikk også besøk av en pungrotte på bordet vårt, og aldri før har vi sett Hopland ha så mye energi som når han sprang rundt bordet med kamera etter det stakkars pungdyret. Siste dagen gikk vi en kort tur ledet av Tyler og hans gode venn Bobby, til en av de 15 andre strendene på øya. Der fikk vi på oss snorkleutstyret og plasket rundt i et par timer. Petter og Torkil fulgte med Tyler helt ut til et lite, soppformet korallrev hvor fiskene lå som tunfisk på boks. Tett i tett altså. Det ble også observert stingray, og til alles skuffelse ble det ikke sett noe til hai eller skilpadde.

IMG_8836

Vi pakket sakene, og turen gikk tilbake til fastlandet.Coach (Lærer Jan Kristian) konkluderte med at Great Keppel Island var et godt alternativ for idrettsklassen sin Australiatur. Men turen hadde aldri blitt så bra om det ikke hadde vert for gjestfriheten til Great Keppel sport, hvor Mom, Dad, Bobby og Tyler gjorde dagene våre ekstra gode. Top Class mates! Se flere bilder fra den utrolige øyen nedenfor: