Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Endelig fremme

Endelig var tiden inne for Multisport til å sette ut på reisen «down under»! Vi mellomlandet i Doha i 10 timer, der tiden gikk med på å henge med sheiken, spille ligretto og spise. Videre gikk turen til Hong Kong, verdens 10 ende største flyplass. Her måtte vi ta tog til gaten, da det var over 540 gates.

Torsdag morgen, to døgn etter at vi dro fra Gardemoen, ankom vi endelig Cairns. Solen hadde nettopp stått opp i Australia, og vi var klare for å ta fatt på vår første dag. 30 grader viste gradestokken og etter vår første australske frokost gikk turen til lagunen i byen.  Her badet vi i en tillaget badestrand siden det ikke går an å bade i havet i Cairns, grunnet «stingers», som er farlige brennmaneter. Etter et par timer på beachen, der flere av elevene måtte innse at solfaktor 50 var eneste redningen, reiste vi tilbake til overnattingsstedet. For nå var det klar for en ny flytur, for de som er glad i å sprenge grenser. Bungee jumping sto nemlig på planen, og mye tyder på at Petter, Kornelia og Torkil våknet fra et kraftig jetlag.  Vi andre fulgte spent med på stuntet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Resten av dagen har gått med til soving og avslapping. Den lange reisen og det faktum at døgnet er snudd for oss gjør at vi er ganske trøtte alle mann. En god natt søvn vil nok hjelpe på.  Vår guide Tyler stekte for øvrig Burger til hele gjengen på hosstellet. Det satte vi stor pris på. Tyler er forøvrig en ung og trivelig fyr som vi tror det blir kjekt å oppleve Australia sammen med.

 

Nå er det på tide å legge seg for i morgen venter turen ut til det verdensberømte korallrevet «Great Barrier Reef». Følg med i morgen

 

Skrevet av: Anne og Rose