Søk plass
Hjem  |  Uncategorized   |   Elevkveld med RBF-pirates og kjøkken-banden!

På lørdag var det duket for Sjørøverfest, med Reise, bo og fritid og kjøkkenet som arrangementkomite for elevkvelden.

Kjøkkenet vartet opp med en meny som var en sjørøver verdig, og mannskapene om bord spiste seg gode og mette før de gjorde seg klar for å dra ut på sjørøvertokt og skattejakt!

I festsalen var det rungende sjørøvermusikk  og alle måtte trekke hver sin fargede lapp for å finne ut hvilket mannskap de tilhørte.

Så var det klart for tokt!

Hvert mannskap måtte gjennom 6 forskjellige aktivitetsposter som måtte løses for å få en bit av en skattekart. På kartet over postene var det også en rebus som skulle lede dem til skatten. Postene var det elevene selv som stod for i samarbeid med med stipper og lærer. Det blei både hodebry og svetteperler. Underveis skulle de også lage seg en sjørøvervise som senere skulle fremføres. Men ikke alle lagene klarte alle postene og da var løsninga å gå planken. Denne kvelden betydde det at de måtte finne checkpoint for å teipe sammen beina til to fra mannskapet, for deretter å kunne motta ønsket kartbit! Her kunne alt skje!

Til slutt var det et heldig mannskap som fant den store skatten godt gjemt… og resten måtte nøye seg med smårestene som lå igjen.

Kvelden ble avslutta med rungende sjørøverviser i peisstua og «den sorte Elisabeths sjokolademousse»

En vellykka kveld!

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.