Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Dag 8 – 09.03.2015

Dagen startet med en tur til Kit Mikayi – en steinformasjon med guddommelige krefter. Vi klatret på steiner og krøp inni grotter med flaggermus og fikk høre historien om steinene. Det var veldig fin utsikt på toppen. Når vi vanede på trygg grunn danset vi litt med de innfødte før vi reiste videre.

image

image

image

Etter en varm busstur endte vi på ekvatorpunktet. Der fikk vi egg til å stå rett opp og ned.

image

Det var den varmeste dagen vi hadde hatt så langt i Kenya. Derfor var det ekstra deilig å ta en kald cola etter en veldig varm busstur uten aircondition. Når vi kom ut fra Nakumat var bussen så varm at det nesten var som å lande på sola.

Etter en lang dag var det utrolig deilig å nyte de siste solstrålene hengende ut av vinduet på bussen. Det er myldrende livet utenfor vinduet er utrolig vakkert å se på når du suser forbi. Folk vinker og barna skriker «mzungu» som betyr hvite mennesker.

Resten av kvelden ble brukt til kortspill og avslapping før vi dro til vertsfamiliene våre for å tilbringe enda en natt. Muligheten til å komme så nærme på hverdagslivet deres er en utrolig mulighet som vi nytter oss godt av.