Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Dag 3 Inka Jungel: Zipline og skinnegang

Dagen startet med pannekaker med banan og sjokolade på menyen. Deretter dro vi for å få utstyr til dagens første aktivitet, nemlig zip-line! Ikke bare en zip-line, men hele fem forskjellige, der den lengste var på over 500 meter. De utallige goproene var på plass og stemningen var på topp. Vi startet litt smånervøse, men når vi først ble varme i trøya ble «spiderman» et populært triks (at man henger opp ned).
Etter zip-lininga kjørte vi en halvtimes tid, før det var tid for lunsj. Så ventet dagens mest «slitsomme» etappe, men tanken om at Machu Picchu nærmet seg og et lite glimt av det i ny og ned ga oss motivasjon til å fortsette. Selve turen foregikk langs togbaneskinner i storslått natur. På turen, som tok rundt to timer, møtte vi folk fra alle mulige land.

Ti kilometer senere var vi fremme i turistbyen Aguas calientes. En by som viste seg å være mye større enn ved første øyekast. Endelig sjekket vi inn på et hotell, og internett og varm dusj ble godt mottatt. Vi tok tidlig kvelden, da vi fikk vite at neste dag startet allerede med frokost klokken fire, før den store turen opp til selve Machu Picchu.

Åsne og Ingrid G. J.