Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Byron Bay – Surf og hippiedreads

Tekst: Hilda og Henning, bilder: the fabolous three

Hejja bloggen!

Nå er vi på dag tre her i Byron Bay, og hjemstedet til hippiene har ikke skuffet så langt. Vi ble møtt med en nydelig solnedgang dagen vi ankom byen. Stranden var idyllisk, med bølgene og fyrtårnet i bakgrunnen.

IMG_0940

Dag to våknet alle veldig spente og klare for fallskjermhopp, men grunnet mye sterk vind, ble hoppet utsatt. Det betydde at vi fikk hele dagen til egen disposisjon. Selv om det var en hel dag uten opplegg, var det ikke ett kjedelig sekund. Byron Bay har så mye å tilby, både når det gjelder natur, handlegater, opplevelser og god stemning. Mange valgte å starte dagen med å sjekke ut shoppingmulighetene. Deretter gikk store deler av klassen til den fine stranden, der det var store muligheter for «bodysurfing» og leking i bølgene. Etter nok en flott dag i sola, var vi klare for nok en australsk grillkveld. Med burger og ginger beer på menyen, ble det en stemningsfull kveld. Når alle var mette og gode, dro mange ut på stranden. Her var det god «hippiestemning».
IMG_1004

Neste morgen sto fallskjermhopp for tur, og denne gangen hadde vi vinden på vår side. Med ett minutts fritt fall og fire minutter flyvende over nydelige strender og annen natur i Byron Bay, var vi alle i ekstase. For ett adrenalinkick og for en opplevelse! Dette ga virkelig mersmak, og størst sannsynlig ikke det siste hoppet for mange.
IMG_9550

Etter en sånn start kunne egentlig ikke dagen blitt noe bedre, men vi toppa det hele med surfing på ettermiddagen. I følge instruktørene klarte vanligvis 1 av 10 nybegynnere å stå på brettet, men hver og en av oss klarte å komme seg opp. Dette var steinbra!
IMG_9870

Siste dagen i Byron Bay våknet vi opp til regn. Derfor valgte mange å ta seg tid til enda litt shopping, mens vi ventet på at solen skulle komme frem. Utover formiddagen stakk solen frem, og forholdene lå til rette for å steike kroppen. Med soling, bading og volleyball i strandkanten, gikk tiden fort. Plutselig var det kveld, og tiden var inne for å utforske byen for en aller siste gang. Selv om Byron Bay ikke er verdens største by, vil det alltid være nye ting å oppdage.
IMG_1017

Xoxo multisport