Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Bussing Delux og lokale kjendiser

HEIA BLOGGÆN!

Fredag 01.04.2016 (Maria Brenne og Andrea Kvistad)

I dag var planen at vi skulle reise før soloppgang, men det endte opp med frokost og kengerusafari i soloppgangen. Australia har ei greie med at det er mørkt, mørkt, KJEMPE LYST! Slik ble det til at vi dro 08:45.

12472655_10207696010751331_1900193478002344604_n

I dag var den store bussedagen. Vi har nemlig kjørt i hele sju timer. Meste av turen gikk veldig greit siden det er mye spennende å se ut av vinduene i bussen, blant annet kenguru, sau, ostrics og spennende landskap å se på.

IMG_3274

Vi er også flinke til å finne på ting å gjøre. For eksempel brukte Stine og Ingrid tiden på å finne på forskjellige tatoverings ideer og ha en avstemning av dem for flere i klassen.  Rebekka og Line hadde surfe konkurranse i bussen. Noe som er nytt med Swagga (den kjære bussen våres) er at airconditioner`n er ødelagt, så i dag hold Frida L på å smelte i hjel.  Vi har altså fått en forsmak på den australske heten i dag.

DSCF7713

Vi startet dagen med å kjøre til landsbyen Kaniva som tok 2 timer og her var det lunsj som var planen.  Vi er så heldige med at gaidene våres Leah og Reg, lager måltidene våres fra bunnen av. (Ikke måte på! – Robert, i en begeistret tone). Etter lunsj og oppvasken, ble det litt turning på plenen av Andrea, Rebekka og Ingrid. Rebekka viste et talent med å stå på hendene, Andrea igjen med å slå hjul og Ingrid A hadde masse lærings potensiale:)).

Ordføreren i byen var så begeistret over at vi kom helt i fra Norge, så vi stilte oss opp i en rundkjøring slik at hun kunne ta et bilde av oss for lokal avisa.

DSCF7693

DSCF7694

Vi overnatter ved Murray River i små hytter. Vi fikk servert god wok midddag av Leah og Reg. Utrolig godt! Vi kjenner allerede nå at kroppen ikke er så klar for 40 millioner fluer og mygg. Heldigvis har Guro vist et talent i flue jakt, så vi har motet oppe.

Under følger en liten smakebit fra neste dags blogginnlegg – fra vår vannsportdag på Murray River! Stay tuned de neste par dagene for nye blogginnlegg fra Murray River, Rawnsley Park, gruvebyen Cooper Pedy og Aboriginenes helligdom Uluru!

IMG_3287