Søk plass
Hjem  |  Uncategorized   |   BorgQuiz!

Det er klart for quiz!borg-t-skjorte

I samarbeid med JobbQuiz we proudly present….. BorgQuiz! Du har mulighet til å vinne Borg T-skjorte. Vi trekker en heldig vinner for hver 50. deltaker med mer enn 8 rette som svarer innen 15. desember!

Linjene for skoleåret 2017/18 er klare. Vi har valgt å skreddersy reisemålslinjer til deg som ønsker fokus rundt et reisemål og stor faglig valgfrihet, og faglinjer for deg som ønsker å bli kjent med et fagområde i løpet av folkehøgskoleåret ditt. Les mer her:

REISEMÅLSLINJER OG FAGLINJER – HVA ER FORSKJELLEN?

Reisemålslinjene

En reisemålslinje er en linje som inkluderer en utenlandsreise mot slutten av året. Dette er det vi internt kaller hovedlinjer, og som utgjør din klasse her på Borg. Når du søker deg inn på en reisemålslinje, kan du samtidig søke deg inn på en av våre faglinjer.

Våre reisemålslinjer (2017/2018):

Faglinjene

En faglinje består i all hovedsak av valgfag, som undervises mandag og tirsdag, og eventuelt korte bolker av tiden på reisemålslinjen du velger, spredd utover året. Når du søker deg inn på en faglinje får du førsterett til å delta i faget, og du følger faget gjennom hele året, med den progresjonen det innebærer.

OBS! Du kan ikke bare søke deg inn på en faglinje, men må også søke deg inn på en reisemålslinje, som du vil være sammen med torsdag og fredag.

Våre faglinjer (2017/2018):

Mer om linjer og skoleopplegget – trykk her.

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.