Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Bondi Beach og Hillsong

Foto: Aida Kjerstad Urkedal, Sebastian blogg:

Søndag 18. Mars var den siste dagen av den offisielle skoleturen til Australia. Turen skulle avsluttes med et bang. Vi smalt til med en gudstjeneste på Hillsong, kjent for å være en over-the-top kirkeforsamling. Opplegget var svært sosialt med masse mingling før dørene ble åpnet for forsamlingen. Mange spente kristne.

Opplegget startet og sluttet med inspirerende og oppløftende musikk. Alle sto oppreist og veide med henda. Preieken besto av en vel etablert kristen i miljøet ( les : Brian Houston, grunder av Hillsong) . Han snakket om desperasjon som katalysator for oppfyllelsen. Hvordan sulten for det rette for det rette vil fylle deg med det gode. Det var et godt budskap og forsamlingen virket overbevist. Vel det var interessant. Nå kan jeg si at jeg har vært med på en gospel.

 

Julies blogg:

Etter Hillsong ble hele gjengen kjørt til Bondi Beach. Der ble det fritt fram for hva vi selv ville. Noen var sultne, å gikk å spiste lunsj, mens andre var i fult Bondi Beach-modus. Bondi hadde flere forskjellige butikker å by på, og de aller fleste var på utkikk etter en bondigenser til suvenir. Noen ble også vitne til redningsaksjon og innfilming til serien Bondi Rescue, som er et realityprogram om livvaktene på Bondi. Vi fikk selv få velge når vi ville dra tilbake til hostellet, men vi møttes hele gjengen til en siste felles middag på Hard Rock Cafe.