Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Boarded. And arrived!

Vi er vel fremme på New Zealand, og har vært det lenge nok til at rødfargen sprer seg over panner og ører. Og det gikk som det skulle!

Alle kom, med sine pass og penger og bagasje, og nye erfaringer ble gjort på vår 1timestur til Køben, deretter 12 til Singapore og nye 10 til Auckland, New Zealand. Allerede i Singapore ble det tydelig at vi var ute i den store verden, når vi kjørte tog mellom ankomst og avgang, og likevel gikk ti minutter på vegg-til-vegg teppe for å komme fram.  Midt på natta lyste New Delhi opp under oss der nede på jorden, et gigantisk lysteppe. Mens de fleste sov de uskyldiges søvn. Unntatt Tommy, som fikk vodka av den hyggelige flyverten. Wåter – wådka. Det er temmelig likt med Haugesundsk engelsk. Kommunikasjon blir en helt annen historie når man blander språk. Vi venter spent på neste språkrøre.

Noah Hoback og Elisabeth Murphy fra Pacific Challenge møtte oss da vi kom ut av ankomsthallen på flyplassen klokka halv to på natta, og det var spenning og glede over et kort glimt av et ganske annerledes land i nattemørket fra vinduet i minibussen, før vi med glede gikk til sengs.  Og sov på mange opplevelser, allerede før vi hadde begynt.

 

 

DSCN1539 DSCN1545 DSCN1552 DSCN1553 DSCN1556 DSCN1558