Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Alpaca

Idag var en ny og innholdsrik dag i Arequipa. På morgenen overrasket alle Katarina med sang og varme klemmer. Morro å bli 20 år i Sør-Amerika! Etter en særdeles velsmakende frokost dro vi avgårde for å oppsøke alpacaen. En guide ga oss mer kunnskap om dette dyret og resten av slekten dens. Vi vet ihvertfall nå at de er gode å kose på.

SAMSUNG CSC

Etterpå spaserte vi gjennom Arequipas gater, snakket med selgere, shoppet rare fine ting og Ole Jakob spiste banana split til lunch. Som dere hører har vi det veldig greit.

20150307_120629

Men dagens hovedaktivitet gikk ut på at vi skulle få et innblikk i misjonsarbeidet til NLM i byen. Vi møtte misjonærene Øyvind og Tide som tok oss med på besøk til en skole der en ungdomsklubb møtes hver lørdag. Vi var så heldige at vi fikk være med denne dagen. De peruanske ungdommene hadde lek i fokus og det var vi helt med på! Kyllingdansen var blant annet et høydepunkt sammen med en prikkelek. Vi fikk en sightseeing rundt om på skolen, og det var spennende å se og høre om hvordan en peruansk skole fungerer.

1-IMG_2923
Ut på kvelden spiste vi et festmåltid uten like! Vi må legge til at alpacaer ikke bare er gode å kose på, men smaker også utmerket.

image (3)

Peace out
Ole Jakob og Ingrid