Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |   Adrenalin

Første dagen i Cairns dro vi ned til en lagoon som det så fint heter her nede. på denne tiden av året er detn»stingerseason» her oppe i nord. Det vil basically si at det er masse jellyfish, eller maneter, i vannet. De er kjempefarlige og man kan dø.

image image

Dagen ble avsluttet med deilig pizza, og en tidlig kveld.

Så, den 26. Feabruar, var det klart for et av turens maange høydepunkter. BUNGYJUMP. Tenker meg at mange mødre og fedre der hjemme er spente på hvordan dette gikk… Da kan jeg fortelle dere at det gikk veldig bra, og at dere kan slappe helt av. Hele 10 av 15 elever valgte å hoppe, Ikke overraskende egentlig, vi er jo en beinhard klasse. Guri tok til og med et andre hopp, hvor hun tok løpefart utfor et tak. Veldig imponerende. Også Aida og Rod, guiden vår hoppet.

image

image

image

Etter bungyjumpingen gikk turen videre til Barron Falls hvor det var mye moro på veien også

image

image

image

Kvelden ble toppet med en Aboriginsk helaften, med underholdning, japanere, indere og kjempegod mat

image

image

I går den 27. Februar var vi på katamarantur til The Great Barrier Reef. Her fikk vi snorkle, dykke og bade. Og som om ikke det var nok, fikk vi den beste lunsjen mange av oss noen gang hadde smakt. Noen slet med litt sjøsyke på de 2,5 timene vi brukte ut til revet, men det var verdt det når vi fikk se hva som sjulte seg der ute. Vi så skilpadder, haier, nemofisker og andre tropiske fisker. Samtlige av oss ble solbrente. Selvom det regnet halve dagen. Så sterk sol er det her altså. Det hat vært en herlig og fortreffelig dag. Nudelig.

image

image

image

image

Etterpå var det frikveld og turen gikk til sentrum for litt mat. Nå er klokken litt over syv og vi skal vi kjøre 4,5 timer til Magnetic Island, himmel på jord.

Klemz fra MS Australia 2014 som koser seg ihjel.