Søk plass
Hjem  |  Canada Backcountry | Uncategorized   |   Canadalinja gjennom høsten

Nå er elevene ute i Norge og Verden på reise og har med seg en fantastisk høst fullt av gode minner med seg i bagasjen.

Vi har hatt en flott høst på Sunnmøre her i Ålesund. Linjene har fått med seg mye fint og Canada gjengen er ingen unntak. 

Vi startet året med tradisjonsrik «bikepacking» tur til Vellesætra og Sykkylven Rundt. Å få inntrykk av hvor nærme vi er noe av Norges vakreste naturopplevelser er viktig for nye Sunnmøringer:) Vi ruller ut fra skolen og inn i fjell og fjordriket for en passe krevende tur med mange høydemeter og mil på sykkelsetet. I år utvidet vi turen med enda flere øde grusveier for å komme tettere på naturen. 

I løpet av høsten har vi også gjennomført brattkort kurs i klatring, besøkt Buldrehallen, gjennomført Grunnkurs Havkajakk, gått Via Ferrata i Loen, vært på surfetur til Stad (minus surfing pga alt for mye vind…) og mye mer. 

Nå står en tettpakket vinter på tur med Topptur, Ski og Vinterfriluftsliv i fokus. Elevene ser fram til mange dager i vinterfjellet der vi lærer topptur på ski faget fra A til Å med trivsel og sikkerhet i fokus. Sunnmørsalpene er vår nærmeste nabo og det finnes ikke så mange bedre naboer å ha enn disse når nordvesten legger igjen hvit gull i fjellet:)

Planlegging av årets tur til Canada er også i gang for fullt og vi er optimistiske i forhold til at vi kommer oss ditt i mars. Turen er unik, grunnene til å reise er mange og jeg gleder meg til å dele hjemlandet mitt med denne flotte gjengen vi har i år. 

Husk å følg oss på Instagram @canadaafhs for ukentlig innblikk i hvordan det er å være elev på Sunnmørsalpene Topptur Canada

 

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Sunnmørsalpene Topptur Canada (@canadaafhs)

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Sunnmørsalpene Topptur Canada (@canadaafhs)

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Sunnmørsalpene Topptur Canada (@canadaafhs)