Søk plass
Hjem  |  Ukategorisert   |  

Hei bloggen
I dag har vi vært i Valencia. Vi parkerte bilen i et parkeringshus under bakken. Vi gikk litt i gatene og sendte Markus,Sander og Simen på et historisk museum. Vi gikk litt lenger borti gata og så at det var begynt og samle seg en folkemengde et sted på fortauet. Det viste seg at de hadde samlet seg for en nedtelling til vårfesten som skal skje på lørdag og det skulle komme masse fyrverkeri klokka 2 og de ville ha bra plasser. Vi gikk får og spise lunch på en tapas resturant og der ble det til at vi ikke spiste lunch, og Ingrid skjelte ut kelneren. Vi spiste lunch på en tapasresturant nede i veien istedenfor. Der spiste vi en god tre retters. Mens vi satt der kunne vi høre fyrverkeriene like godt som om vi skulle ha stått ved siden av dem. Vi fikk melding om at de som var dratt av sted på museum sto midt i folkemengden og så alle fyrverkeriene.

Vi gikk til et tyrefekter museum der vi så en liten film på femten minutter og fikk se litt på tinga de har brukt for og drepe og torturere oksen. Noe som gjorde sterkt inntrykk på alle. Etterpå fant Ingrid ut at Kåre Anders som har spurt om vi kan ta toget her i Spania kunne ta toget tilbake sammen med Simen, og de hadde bare ni minutter å rekke toget på, som de faktisk rakk fordi Kaare-Anders løp som han aldri har løpt før. På vei hjem rakk vi litt shopping og kjøpe godteri til filmkveld på huset.

skrevet av Jenny

 

 

Meat on a stone!

 

forferdelig bråk og masse kruttrøyk hver dag kl 14!

At det fremdeles skjer tyrefekting i denne byen er for oss helt uforståelig! Som jenny selv sa «hva kan vi gjøre for å stoppe dette?»

Deilig grillmåltid. Jenny holder ord for dagen om å utfordre seg selv og hva vennskap handler om:)

HELGESTEMNING!;)