Skreddersy din drømmevår med tilhørighet i en av reisemålslinjene våre og velg i en mengde valgfag! Våren inneholder hovedreisa for alle reisemålslinjene våre – i tillegg til utstrakt bruk av et fantastisk nærområde. Opplev friluftsliv gjennom både linjefag og valgfag, i utland og innland. Ta med ski og reis til  Sunnmøre i januar for et halvår du aldri glemmer. 


Velg mellom tilhørighet på disse linjene:

Idrett- og friluftslivopplevelser:

 

 

 

 

 

 


Hvordan søke

Skriv i søknaden hvilken linje du ønsker deg. Du velger altså Reis Idrett- og friluftslivopplevelser Våren  i søknadsskjemaet, men kommenterer i boksen «Hvorfor har du lyst til å gå på denne linjen» hvilken reisemålslinje du ønsker deg av lista over. 

Inntak til halvårskurs vår 2023 starter 1. september 2022. Vi prioriterer helårskursene og avgjør hvor mange plasser vi har til vårens halvårskurs i september.

Reisemålslinjene er basisgruppa di ved skolen. I tillegg velger du valgfag når du kommer til skolen. Her kan du fylle på med flere idretts- og friluftsopplevelser, eller velge andre typer spennende eller roligere valgfag fra vår lange liste. Halvårskurselevene har i tillegg et eget valgfag sammen i januar-februar 2023. Velkommen til oss!

Toppturer til fots med Tipp Topp valgfag er populært på høsten.
Vi er i gang med valgfag og dagens tur gikk til Jønshornet. Gøy å samle på topper som vi ser fra skolen:)
.
.
.
#alesundfhs #fhsliv #enreiseforlivet #jønshornet
...

80 2

Linjelærer


Per Torvnes Strøm

Per har erfaring som aktiv syklist på internasjonalt nivå i Canada og Belgia, sykkelmekaniker, personlig trener og ansatt i Den Norske Turistforening.

Født og oppvokst i Canada. Per er ivrig på topptur sommer som vinter. Telemark, randonne, langrenn, stisykling, stiløping og havpadling er favorittmetoder for å nyte naturen.

Utdanning:
Bachelor i idrettsvitenskap fra University of Calgary, Canada. Master i Idrett, Leder og trenerrollen, med fokus på friluftsliv og bratt skiferdsel, Nord Universitet, Bodø. Ski og skred halvtårskurs, Internasjonal ski og skredkurs, Norge, Canada, Frankrike, Sverige, Klatreinstruktør, NFK.