Hvem passer linjen for?

Australia Backpack er en god del på farten, men er ingen rendyrket friluftslinje, heller ingen idrettslinje. En myk inngang til begge deler; vi sykler og går mye, noe padling og skigåing.

Få førstehåndserfaringer om det å reise på egenhånd. Jobb i team for å nå et mål, tilegn deg kunnskap om Australia gjennom en redaksjonell tilnærming, bevisstgjør deg selv på styrker og svakheter, og lær mer om hvordan du fungerer i møte med andre, og ikke minst hva møtene gjør med deg.

Seks ganger i løpet av året kjører vi «Amazing Race – Australia Backpack Edition». Finalen arrangeres i Sydney! Her reiser og konkurrerer du i gruppe med en til fire andre. Gruppene er på reise i opptil to døgn av gangen, og får underveis oppgaver og utfordringer knyttet til backpacking, natur- og idrettsopplevelser, samt australsk kultur.

Vårt mantra er: Nysgerrighet og mot!

Må man være topptrent for å være med?

Nei, det viktigste er at du har et ønske om å utforske det ukjente og er glad i litt utfordring.

Les mer om Australia Backpack’s siste års lange reise i reisebloggen!

Studietur

Vi ønsker at alle skal ha økonomisk mulighet til et folkehøgskole år hos oss. Vi tilbyr derfor to valgmuligheter for studieturer på våre linjer. Du kan velge den ordinære turen med din linje eller velge å bli med vår rimeligste reisemålstur, nemlig reisen til linjen Europa Explore. Om du velger Europaturen følger du Kina railway sitt opplegg i Norge, men reiser på studietur sammen med Europa Explore.

Videre er vi på studiereise 11 dager i november der hovedturen går til Israel og Vestbredden. Her har vi også lagt opp et billigere alternativ; en rundreise i Sør-Norge.

Alternativ 1: Studietur til Australia

Om vinteren drar vi fra kulden her i nord til sommeren der sør. Som ekte backpackere får vi oppleve Australia på nært hold der vi vil bevege oss både langs landeveier og bygater, ved kysten og i innlandet, i ørken og i regnskog. Ville kenguruer, aboriginer-kultur og flott fargespill i naturen venter oss. Det blir snorkling i korallrevene langs østkysten og besøk i Sydney med Operahus og Harbour Bridge. Nye opplevelser venter “down under”.

Alternativ 2: Studietur i Europa

Europa Explore-linjen vil utvikle en ny Europareise hvert år. Denne reisen blir så gjort valgbar for reisemålslinjene våre slik at du kan følge den linja du ønsker når vi er i Norge og samtidig få glede av et rimelig og miljøvennlig hovedreise.

Linjelærer


Robert Botn

Robert er opprinnelig fra Tønsberg, er forfatter og har erfaring fra reklame- og kommunikasjonsbransjen. Han har undervist i mediekommunikasjon og norsk på Akademiet VGS i Ålesund.

Robert elsker å oppdage nye steder og bli kjent med nye mennesker. Glad i å være utendørs; til fots, med snowboard eller longboard på beina, eller midtfjords i en kajakk.

Utdanning:
Bachelor i markedsføring fra Westerdals Oslo ACT.