Søk plass
Hjem  |  RBF 2020 | Reise - Bo & Fritid   |   Bydag i Reykjavik

Etter en god natt søvn og god frokost på hotellet busset vi ned til Hallgrimskirkja. Det var en veldig spesiell og fin kirke. Etter vi hadde tatt litt selfies og bilder gikk vi videre nedover mot byen.

Foto: Ingeborg Bergseng

Vi gikk en fin tur rundt et vann i byen, hvor vi også så masse ender og svaner.

foto: Ingeborg Bergseng

Etter litt mer rusling i byen og historiefortelling av Hallvard var det tid for lunsj. Til lunsj idag var det pølse. Her har faktisk også Bill Clinton spist! Så gikk vi videre til Harpa, som er operahuset her i Reykjavik. Så fikk vi litt fritid, og alle endte opp på cafe. Deilig for en kaffetørst gjeng!

Foto: Ingeborg Bergseng

Neste stopp var Perlan. Perlan ligger på en høyde og der fikk vi se utover hele Reykjavik. Perlan er et museum, hvor vi blant annet fikk se en film om nordlyset i en kuppel, gått i en ishule og lært litt om naturen og hva som er unikt med Island.

Foto: Ingeborg Bergseng

Etter vi hadde vært en god stund på Perlan gikk vi til Hamburgarafabrikkan. Der spiste vi skikkelig god burger, bortsett fra Ellen som tok natchos.. Vi alle var stappmette og tuslet hjemover til hotellet. Dette har vært en lang, men innholdsrik dag. Vi har gått masse (over 17 000 skritt!) og erfart at Island er et kaldt land. Nå skal vi alle legge oss og gjøre oss klare til en ny og spennende dag hvor vi blant annet skal se Geysirer.

God natt!