Søk plass
Hjem  |  Canada Backcountry | Canadatur 20   |   Ski @ Cypress

Cypress Mountain ligger bare 30 minutter fra Vancouver sentrum og gir byens befolkning tilgang til eventyrlig skikjøring i spektakulære omgivelser. Fra øverste punkt i anlegget ser du Vancouver by og USA i sør, Strait of Georgia og Vancouver Island i vest og Coast Mountains Range i nord. 

Canada gjengen fikk en uforglemmelig dag på ski på Cypress Mountain idag. Klarvær, varmegrader og nysnø gjorde dagen ekstra stas etter et ubehagelig kaldt møte med Vancouver igår. 

Skianlegget som var arena for freeski og snowboard øvelser under OL i 2010 byr på to fjell og 4-5 heiser på taket av Vancouver. Utsikten er i verdensklasse og kombinert med eksotiske cedar trær og bratt terreng ble den en artig dag på fjellet. Det var godt å komme seg på ski igjen og få kroppen skikkelig igang.

Vi har en god dose skikjøring i vente neste uke i Nelson men før det skal vi til Arcteryx hovedkvarteret i North Vancouver og videre til Kamloops imorgen. I Kamloops har vi et samarbeid med Thomspon Rivers University og deres Adventure Studies avdeling. Følg med her og finn ut hva det betyr:)