Søk plass
Hjem  |  RBF-turen 19 | Reise - Bo & Fritid   |   Tid for utflukt!

Tekst: Samuel og Odd Harald

Foto: Julie og Hallvard

Tirsdag i benidorm og tidlig vekking. Alle elevene kom tidsnok til frokost, bortsett fra Julie og Sofie som forsov seg kraftig og senere ble utnevnt til tabbehatten(e). Fullt fortjent!

Dagens mål var Guadelest. Guadelest er en gammel landsby som ble bygd av maurerne på 800-tallet og har siden den gang blitt erobret av spanjolene, ødelagt av jordskjelv og nå blitt gjort om til ett av Spanias heiteste turistmål.

Klokka er 9 da bussen forlater hotellet med alle 12 med. Etter å ha kjørt igjennom flott spansk landskap med høye fjell og mye skog, ser vi en borg som ligger høyt oppe på en klippe ved et område omringet av digre fjell. Samuel beskriver byen som vakker og romantisk, kunne ikke vært mer enig.

Etter vi hadde sett oss rundt på borgen, tok vi oss en velfortjent pause med is!(På en tirsdag!) Etter pause tok mange seg tid til å se og kjøpe ting i butikkene. Noen kjøpte t-skjorte og andre suvenirer, mens Mathias kjøpte noe helt spesielt, nemlig en dolk fra favoritt TV-serien Game of Thrones!

Da vi kom på hotellet, ble det avslappende opplegg. Elevene fikk velge mellom å dra på stranden eller å bli igjen på hotellet.