Søk plass
Hjem  |  RBF-turen 19 | Reise - Bo & Fritid   |   Akvariedag

Tekst: Mari og Julie

Foto: Sofie, Julie og Hallvard

 

Hei på deg din gamle sei!

I dag våknet vi opp til tidenes utsikt, nemlig hai og mange andre fisker svømmende over oss! Dessverre måtte oppholdet i haitunnelen komme til en ende, så etter at vi hadde pakket sammen alle tingene våre gikk vi for å få en ekte spansk frokost. Noen synes det var veldig godt, andre synes det var litt vel lite mettende. Vi fant ut at grovbrød og brunost ikke er noe som finnes overalt.

Etter frokost fikk vi gå fritt rundt i parken og se på alle dyrene. Veldig koselig å gå rundt og se på alt, men det ble nok fisker til slutt. Det skal sies at det var ikke bare fisker i parken, vi så også forskjellige fuglearter, pingviner, alligatorer, sel og hvalross.
Etter de utallige turene opp og ned trappene, de fleste av akvariene var nemlig under bakken, tok vi (Mari og Julie) til slutt heisen. Vi fikk også med oss delfinshowet i parken, veldig morsomt! Delfinene hoppet og gjorde ulike triks. Hele showet var veldig bra satt sammen med god musikk og flinkt personale.

Rett etter delfinshowet bar det på lunsjbuffé, der var det mye godt å velge mellom! Noen valgte pasta, mens andre slo til med spareribs. Etter at alle hadde sett litt mer rundt i parken gikk vi avgårde for å se film i l’Hemisfèric. Spansk film uten tekst = en liten siesta, etter en lang dag og en natt der flere sov flere ganger. Så var det bare å laste inn i bilen og rette nesen mot Xàtiva.
Når vi kom tilbake til huset hadde Kjetil laget deilig spaghetti til oss. Det falt i smak hos alle mann! Hanne fikk dagens tabbehatt for å nesten snuble i parken.

En annen morsom ting som skjedde under middagen var at vi bestemte hvilken sang vi skal skrive klassesang til. Hvilken det er får dere bare vente å se..