Søk plass
Hjem  |  Australia Backpacktur 19 | Australia Roadtrip   |   West MacDonell Ranges, Byron Bay, Fallskjerm, snorkeling og surfing!

Vi har hatt fire innholdsrike dager siden dere sist hørte fra oss. Her kommer en oppsummering av alt vi har foretatt oss de siste dagene:

30/03/19

I dag kunne vi endelig sove litt lenge. Vi kunne sette alarmen på 07:00.

Vi hadde en rolig dag, med noen små turer og avslapping ved 2 vannhull. I bussen var det god stemning og allsang. Tom hadde laget en egen spilleliste til oss!

Første stoppet var ved Sipmsons Creek, der vi var heldige og så to godt kamuflerte wallebys oppe i steinveggen. Vannhullene vi badet og solte oss ved var Ellery Creek og Ormiston Gorge. Det var deilig med en rolig dag, der vi fikk lekt oss litt i vannet og stekt oss litt solen. Noen ble kanskje litt for godt stekt.

Kvelden ble avsluttet med en god middag før vi gikk til sentrum for å spise is.

 

31/03/19

Bye, bye Tom and Dharia! Sniffles … (The legendary purple bus in the background!)

I dag har dagen gått ut på å gå innom Alice Springs og utforske litt, deretter gikk turen til flyplassen og turen gikk videre til The gold coast! Vi ankommer Byron Bay 22.00 på kvelden til YHA Hostel Selvom vi har reist mye, så har det vært fint. Netopp fordi vi er en så herlig gjeng å reise med. Det var tårevått å reise fra de fantastiske guidene, men vi kom oss videre og så fremover mot østkysten! Det ble også litt turbulens i gruppa da vi fikk en plutselig beskjed om at vi måtte bestemme oss for morgendagens fallskjermhopp!! Spørsmålet om man faktisk vil hoppe ut fra flyet ble avgjørende. Men vi gleder oss masse til dagene fremover, ikke lenger rød sand og fluer!

 

01/04/19

I dag våknet vi spente og nervøse fordi vi skulle hoppe i fallskjerm. Vi ble hentet med buss kl 7 og kjørte til skydive byron bay. Der kjente vi pulsen stige og første fly lettet.

Deretter var det neste pulje. Hele gjengen kan trygt si at dette er noe av det sykeste en har opplevd. Og veldig veldig gøy! Etter fallskjermhoppe fikk vi litt fritid til å puste ut. Noen gikk rundt i byen, andre slappet av ved bassenget. Vi spiste lunsj og gikk til Australias østligste punkt: «cape byron». Der var det veldig fint og nydelig utsikt. Etter turen gikk vi til stranden og utnyttet den siste solen før det skulle være dårlig vær videre. Vi spiste middag på hostellet før hele gjengen dro ut. Vi prøvde å finne «silent disco» på stranden men fant dessverre ikke dette. Dermed fant vi et utvested hvor vi danset og hadde det gøy.

02/04/19

Dagen i dag har vært vanndagen over alle vanndager – ikke bare fordi vi har snorklet og surfet, men fordi regnet også øste ned noe helt vanvittig på et tidspunkt (noe som forøvrig var ganske digg da vi var og surfet, godt å få vasket saltvannet av ansiktet – hihi). Men altså – snorkling først på dagen: Skilpadder, hai og et utall fiskearter. Vannet var tidvis litt grumsete, men når vi kom tett på klippene så vi mye!

Vi fikk kun en times pause før det bar videre til surfing på Backpacker´s Inn. Gjengen har surfet før, men vi gikk likevel gjennom det grunnleggende før vi bega oss ut i bølgene. Og FOR noen bølger, herlige forhold! Mange kom seg opp på brettet og ble båret helt inn til land! Senere på kvelden tok vi det litt rolig, etter denne actionfylte dagen. Litt tid til å suge til seg Byron Bay-stemningen før vi morgenen etter skulle ta turen til Port Stephens.

Følg med de neste dagene for å høre mer om oppholdet i Port Stephens, og ikke minst Sydney!