Søk plass
Hjem  |  Afrika Mangfold | Afrikaturen 19   |   Kwaheri Afrika – Takk for oss!

Skrevet av stippene Andreas og Guro

Da var vi kommet til langturens siste dag.. FOR en tur det har vært!
Vi startet reisen med en tøff dag hvor vi besøkte en skole for barn med mentale utviklingshemminger, en skole for blinde barn og til slutt et veldig sterkt møte med Kisumu gatebarn. Etter 25 intense reisedager med spennende menneskemøter, tårer, latter og vakre øyeblikk, ender vi når turen vår på eksotiske Zanzibar. Vi har sett Kenya og Tanzania på godt og vondt. Vi har besøkt slummer og snakket med mennesker som lever under de tøffeste kår, men også sett solen stå opp over Serengeti og danset med herlige barn i Kanyako.
Vi kan se tilbake på tøffe dager hvor virkeligheten har vært for hard til å forstå, mennesker og historier vi aldri vil glemme, men også utrolig mange gledesfylte øyeblikk og minner vi vil ta med oss videre i livene våres.
Turen til Kenya og Tanzania har vært så mangt for oss alle, sammen har vi fått minner og erfaringer kun vi kan huske og forstå omfanget av. Vi håper alt vi har fått sett, lært og følt vil bli med oss hjem og gitt videre til dere rundt oss. Nå skal inntrykkene tygge, svelges og fordøyes, vi skal snart tilbake til vår trygge og bekymringsfrie hverdag i gode Norge. Vi kan kun takke for alt vi har fått oppleve. Denne turen vil ha spesiell plass i hjertene våre for alltid.

Vi vil også gi en spesiell takk til de fantastiske mannfolkene vi har fått ha med oss på denne reisen. Firkløveren bestående av Peter Okoyo, Dennis Wambua, Peter Maina (populært kalt Peter med rasta) og vår kjære lærer Ato. De har alle vært til stor støtte og glede for oss under hele turen. For en gjeng! Uten dere hadde aldri denne turen blidd så bra, og det mener vi VIRKELIG. Med store smil, gode klemmer, latter og refleksjon har dere lært oss mer om kulturen og menneskene her, enn hva vi hadde forestilt oss. Tusen takk.