Søk plass
Hjem  |  USA Travelstudy 18   |   Sun-Day

Da var den kommet, vår siste dag på Cocoa Beach og vår siste etappe av roadtrippen. Vi har opplevd enormt mye og hatt et svært variert og spennende program de siste tre ukene. Nå har vi trappet ned litt og skal rolig rulle over målstreken. Stemningen er fremdeles tipptopp, men flere har begynt å snakke om at det egentlig skal bli godt å komme hjem til Norge også. Tenk på brunost til frokost for eksempel, egen seng og tid for seg selv!

Sunday i dag, bokstavelig talt. Igjen! Sol, sol og sol! Fantastisk å kunne se soloppgangen fra stranden rett bak om hotellet. Det lønner seg å stå opp tidlig!

Egentlig var planen å besøke en Black Church på formiddagen. Men menigheten hadde visst falma litt… i alle fall var det blendahvitt blant kirkefolka. 🙂

Motorveien førte oss igjen tilbake til Orlando, hvor vi tok inn på vårt siste hotell. Litt tid til outlet-shopping ble det også. Og bading er heller ikke verst når målestokken viser 85F/29C!

Så kom dagens høydepunkt: Vår kjære venn og organisator JIM kom med fly fra St Joseph for å være sammen med oss de siste to dagene! Veldig kjekt!

Morgendagen blir valgdag for elevene. Vel fortjent! Universal Studios ser ut til å stå høyt i kurs!