Søk plass
Hjem  |  USA Travelstudy 18   |   Nye venner og god mat

En viktig del i vårt program er de daglige møtene, hvor vi går gjennom oppdateringer og viktig informasjon men også deler tanker og opplevelser. Første møtet ble holdt i dag før vi dro på en liten tur inn til Downtown Kansas City. En helt ny trikk går opp og ned hovedgata og forbinder viktige steder i byen. Den er gratis å ta og har visst ført til mye nytt liv og en positiv utvikling i denne delen av byen. Vi lot oss imponere av storbyflair; høye hus, vide gater, sportsarenaer og utallige utesteder og matplasser.

Etter lunsj kjørte vi til St Joseph, plassen hvor blant annet Pony Express startet, Jesse James døde og borgerkrigen splittet familier og venner. Her skal vi altså bo noen dager. Og det lover godt: Fellesmiddagen på Golden Corral Buffet sammen med våre vertsfamilier og venner ble en stor suksess. Hyggelige samtaler og masse god mat – en perfekt avslutning for dagen.

I morgen skal vi få et innblikk i studentlivet på Missouri Western State University før vi besøker flybasen på andre sida av Missouri river. Til slutt skiller vi lag og dra hjem til vertsfamiliene. Helt topp!