Søk plass
Hjem  |  USA Travelstudy 18   |   Goodbye friends!

I skrivende stund sitter vi ved gaten og håper virkelig at flyet vårt til Minneapolis ikke blir mer forsinket. Da bør vi klare å rekke flighten til Amsterdam. Fingers crossed! Jim og Carl har kjørt videre og er nå på vei nordover igjen. Den første timen etter flyplassen havnet de i et voldsomt tordenvær, men kom seg heldigvis trygt gjennom. De skal altså kjøre bilene tilbake til St Joseph, noe som kommer til å ta tre dager! Fantastisk at de gjør det for oss.

Dagen startet med en rolig frokost og pakking i bilene. Så samlet vi gjengen en siste gang rundt bassenget for å dele noen tanker og si ordentlig goodbye til Jim og Carl. Mange fine fortellinger og opplevelser fra turen ble delt. For en flott gjeng! Både Carl og Jim ga oss gode råd for livet med på veien. De oppfordret elevene til å finne studier og yrker som de virkelig brenner for. Aldri la andre bestemme hva du skal gjøre. Hør heller ikke på de som sier at du ikke kan få til det ene eller det andre; sa Carl som på skolen fikk høre at han ikke var smart nok til å studere. – Han tok fire grader og mestret et enormt spennende liv som politimann!

Selvsagt er det trist å måtte ta farvel med våre fantastiske venner, men samtidig er vi svært takknemlige for en uforglemmelig tur og gleder oss til å komme hjem. Deilig med påskeferie!

Bare vi kommer oss over Atlanterhavet i tide…