Søk plass
Hjem  |  USA Travelstudy 18   |   American Day

Mer amerikansk kan det neppe bli. Først besøkte vi CSI og Law Enforcement Center i St Joseph. Utrolig hva disse etterforskere kan få til! Teknologien de bruker blir stadig mer avansert. Vi fikk se og teste flere tøffe verktøy. Også cybercrime etterforskeren visste å imponere. Alt han greier å få ut av en smartphone! – Du etterlater digitale spor hvor enn du går med telefonen din…

Lunsjstedet i dag ble Diner 71 i Savannah, Missouri. Ekte amerikansk veikro på sitt beste! Her var Trump-/FoxNews-faktoren svært høy blant gjestene. Bilparken utenfor bestod av minst 80% Pickup-Trucks og matporsjonene var enorme. Snakk om kulturmøte!

Våpenlover og gun control er et meget aktuelt tema her i USA for tiden. Spesielt etter skoleskytingen i Florida. Noen er redde for friheten sin, mens andre ønsker å stramme inn rettigheter for å skape et tryggere samfunn. – Etter lunsj tok Jim oss med på en shooting range hvor vi faktisk fikk teste noen pistoler og revolvere. Men ikke uten profesjonell instruksjon og en grundig debatt av våpenbruk på forhånd. – En fulltreff på mange måter.

Og for å toppe det hele avsluttet vi dagen med et besøk på Stetson Hat Company. Ekte varer for enhver cowboy!

Kvelden tilbrakte vi hos våre gjestfrie og vennlige vertsfamilier. For noen av oss betydde det en vaskeekte Thanksgiving-middag!

Lørdag blir familiedag. Individuelt program med vertene. Det har vi gledet oss lenge til! Have a good one!